ActiviteitenHet genezend verlangen in al zijn gedaanten

Het aanvullende seminar dat je leven verandert

Het genezend verlangen in al zijn gedaanten

In de natuurlijke warmwaterbronnen van
Montegrotto - Italië – La Dolce Vita in Veneto

Met Eduard en judith van den bogaert

De neurowetenschappen leren ons over de weldoende effecten van vreugde en plezier, de brandstof van de hersenen ten behoeve van onze fysieke, energetische, emotionele, mentale, sociale en spirituele gezondheid.

Onze HARTENWENSEN zijn wat onze hersenen nodig hebben om ons in het leven te houden.

Onze HARTENWENSEN zijn wat ons elke ochtend met vreugde doet opstaan en waardoor we, wanneer we onze verlangens hebben gerealiseerd, met een gevoel van voldoening naar bed kunnen en een herstellende nachtrust tegemoet gaan.

Voor sommigen vallen hun hartenwensen steevast in het water. Anderen houden op verlangens te koesteren en verzinken in wanhoop en depressie.

Wacht niet op levensbedreigende alarmsignalen om te ontdekken hoe je (nog) meer voluit in het leven kunt staan en het pad van je hart kunt volgen naar zelfverwerkelijking.

Als je je hartenwensen niet realiseert of denkt dat je er geen (meer) hebt, dan is dat omdat ze onderdrukt worden door karmische, transgenerationele, perinatale, opvoedkundige, religieuze, ... (f)actoren in het onderbewuste.

Neem vandaag nog de beslissing om in het water te springen! Laat de 37° van dit thermale water je hart verwarmen en de rijgdraden van je onderbewuste keurslijf losweken en (her)vind het plezier van voluit voor het leven te gaan en in het leven te staan.

Kom en vind de moed om je kleine en grote verlangens te omarmen en voluit het pad naar (jouw) leven te volgen.

Doorheen de theorie leren we over de verschillende manieren om te luisteren naar onze hartenwensen en voelen we de effecten daarvan op onze biologie. Dankzij de neurowetenschappen verwerven we inzicht in hoe we onze hersenen tijdens onze dagdagelijkse bezigheden kunnen herprogrammeren en (her)vormen door te leren om gevolg te geven aan datgene wat goed is voor ons.

We zullen zien hoe onze hersenen van nature geneigd zijn steeds opnieuw op slechte ervaringen te kauwen en te herkauwen en vooral niet te genieten van de leuke ervaringen. We leren hoe en waarom ons brein altijd voorbereid is op het ergste en klaar is om het ergste te vermijden, maar niet langer in staat is het beste scenario in overweging te nemen, laat staan te zien als het zich aandient.

Dankzij de epigenetica zullen we ontdekken hoe we op ons DNA kunnen inwerken, de onvermoede vernieuwingskracht in onszelf stimuleren en evolueren naar een meer verlicht meesterschap over ons-zelf, wat tevens aan de maatschappij en de verschillende rijken der levende wezens ten goede komt.

Tijdens de praktijkoefeningen maken we onze innerlijke (veer)kracht wakker, worden we ons bewust van onze innerlijke levensbronnen en ons vermogen tot welzijn en sereniteit, die ons in staat stellen om de ups en downs van het leven beter te beheren en voor onszelf een leven te scheppen waarin we ons volledig kunnen vinden.

Door de combinatie van het warme water, regressie-oefeningen en muziek met specifieke geluidsgolven die onder water worden beluisterd, komen we in een gewijzigde bewustzijnsstaat. Doorheen de verschillende sessies schakelt ons brein steeds actiever over op positieve modus, wat een welzijnstoestand opwekt die regenererend werkt.

Waarom een seminar in thermale baden?

Het is algemeen geweten dat we een vreemde taal sneller leren wanneer we ons in een taalbad onderdompelen. Hetzelfde geldt als we opnieuw vreugde en plezier willen leren ervaren. Jezelf 3 dagen laten onderdompelen in Hotel Olympia is geen luxe, maar een aanzet tot meer welzijn, een investering in een ziekteverzekering, een mogelijkheid om een epigenetisch effect te genereren met blijvende veranderingen tot gevolg.

Voor wie?  Voor iedereen die

  • Het gevoel zat is voortdurend achter de tijd of het leven aan te hollen en niet voldoende voor zichzelf te zorgen.
  • Actief op zoek is naar zijn/haar ware potentieel, naar een betere versie van zichzelf.
  • De behoefte voelt zijn/haar leven nieuw leven in te blazen en de plannen te realiseren die hem/haar na aan het hart liggen.
  • Meer in harmonie wil zijn met zichzelf en het leven rondom zich.
  • In zijn/haar  kindertijd het gevoel had een gebrek te hebben aan aandacht, tederheid, ..., en deze blessuur wil herstellen door een liefdevolle daad te stellen jegens zichzelf.

Waarom het begin van de winter?

Het is bij uitstek de periode om in contact te komen met de emotionele kiltes die ons hart en lichaam hebben bevroren en verstijfd. Dergelijke pijnlijke slagen hebben de stroom van levensenergie in ons beschadigd en de deur geopend voor de ijzige bries van de dood. De sessies in het warme water zijn ideaal om ons op te warmen tot in het merg van onze botten en ons te helpen het vuur van onze levensenergie terug te vinden. Het wordt een moment waarop we ons kunnen bevrijden van het menselijk lijden waardoor we onderkoeld zijn geraakt, een moment om ja te zeggen tegen onze hartenwensen en onze levenszin, om ons hele wezen te laten schitteren.

Komende data

Activiteit

Het genezend verlangen in al zijn gedaanten

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor Iedereen

Toegankelijkheid

Toegankelijk voor iedereen

Workshop voor volwassenen en speciale workshops voor kinderen en jonge tieners (5 tot 15 jaar) (10 plaatsen beschikbaar voor kinderen die kunnen zwemmen - als ze geen agent met bh's hebben, neem contact met ons op).

Belangrijk : Jongeren ouder dan 15 jaar kunnen zich naar eigen goeddunken aansluiten bij de groep volwassenen (theorie en zwembad).

Animators

Eduard & Judith Van den Bogaert

Wanneer

15, 16, 17 Januari 2020

Graag nog even wachten alvorens de vliegtickets te kopen: het seminarie vindt enkel plaats vanaf 15 deelnemers

Uren

Van 9u30 tot 20u00

Het seminarie begint op 15 january 2020 om precies 9.30 uur (welkom om 9.00 uur) en eindigt op 17 january 2020 om 18.00 uur.

9h30 -11h15 theorie, 11h30 -13h15 zwembad, 15h45 - 17h45 theorie, 18h 19h40 zwembad

Plaats

Hotel Olympia****
www.hoteltermeolimpia.com
Montegrotto - Padova - Italië - Dolce Vita Veneziana

Rmq: Het verblijf moet direct bij het hotel worden betaald

U kunt uw kamers direct in het hotel boeken door te bellen naar +39 (0)49.795.011 of per e-mail: info@hoteltermeolimpia.com of op het privé-nummer van Sonia (in Italië): +39 33.95.95.95.25.56.59

Om te weten:

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de groep "Van den Bogaert" is het essentieel om via het Olympia hotel zelf te boeken (gebruik geen platformen).

Toeg.

Bekijk de informatie

Kostprijs

Prijs vóór 10 december 2019: €380 (inclusief BTW)

Tarief na: 450 € (inclusief BTW)


Om de betaling te doen :

Rekening : SPRL Evidences
IBAN : BE39 7512 0749 0619
BIC : AXABBE22
Banque : AXA


Met vermelding "Genezend" en uw naam en de datum van het seminarie.

Uw reservering is pas geldig na betaling van een aanbetaling van 150€ per volwassene en 50€ per kind of tiener (van 5 tot 15 jaar). Bij annulering binnen 3 weken voor het seminarie (behalve in het ziekenhuis of bij overlijden) wordt het niet terugbetaald.

Tarief voor zwembadescorte

50 € per dag en per volwassene voor personen die een andere persoon vergezellen na het theoretische seminarie (beperkt aantal).

Tarief pension / halfpension

Halfpension wordt berekend op basis van 74 €.

Rmq: Geen eenpersoonskamertoeslag

Ter informatie: het halfpension is in de prijs inbegrepen
- De kamer
- Een gevarieerd ontbijt (fruit, gebak, kaas, kaas, delicatessen, etc.)
- Diner (twee voorgerechten - hoofdgerecht - dessert)
- Onbeperkte toegang tot de thermale baden, badjassen en twee inhalatiebehandelingen, 10% op schoonheidsbehandelingen.

Rmq: De maaltijden zijn stevig. Plan een budget voor de lunch (buffet 10€).

Toegang tot de zwembaden

Opgemerkt dient te worden dat de toegang tot de zwembaden voor personen die in het hotel verblijven, inbegrepen is (anders kost dit + 15 euro).

Info in het Nederlands

Tel : +32 (0) 2 374 77 70 (mandag : 14u – 17u / woensdag : 10u – 17u30 / vrijdag : 9u – 13u)

Email : secretariat@evidences.be

Aanvullende informatie

Tel : +32 (0) 2 374 77 70 ( Maandag : 14 u - 17 u / Woensdag : 10 u - 17 u 30 / Vrijdag : 09 u - 13 u )

Email : secretariat@evidences.be

Online registratie voor de workshop

Gelieve de onderstaande velden in te vullen ( * [Verplicht] ) :

Naam *

 

Voornaam

 

Adres

 

Postcode / Stad

 
 

U bent ? *

 

E-mail *

 

Telefoonnummer

 

Keuze *

 

15, 16, 17 January 2020 Montegrotto - Padova - Italië

Aantal personen *

 

Uw bericht :

 

 

 

 

   

 

Na registratie, wordt u gecontacteerd via e-mail

Opmerking over de bescherming van gegevens

Evidences wenst uw persoonlijke levenssfeer alsook die van ieder ander bezoeker te beschermen en doet dit door de wettelijke bepalingen en andere inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer na te leven. Wij behandelen deze gegevens met de grootste discretie uit respect voor je persoonlijke levenssfeer en sturen ze niet door aan derden (wet van 8 december 1992 en 11 december 1998).

U wilt ook organiseren of elders aan deze workshop deelnemen ?

Klik op deze link : Organiseren van activiteiten

 

| Contact Evidences : Contact Evidences |