Evidences
Gezondheidseducatie: een staat van Totaal Welzijn

HoMSHaM®

HoMSHaM

Wat is sensitieve homeopathie?

 • Het is een techniek, die toelaat om op een sensitieve en ongelimiteerde manier remedies, verdunningen en dynamisaties in cijfers te vinden en deze in een immateriële vorm over te dragen op elk levend wezen. Het doel is om de vitale levensenergie te herstellen en te doen toenemen, zodat een spontane genezing gerealiseerd wordt.
 • Het is een ‘Levens Kunst’, die elkeen helpt om in een goede gezondheid te leven en in harmonie te zijn met de levende wezens van de 7 rijken.
 • Het is een mogelijkheid om ieders capaciteit tot zelfgenezing, wetenschappelijk verborgen achter ‘het placebo-effect’, op een persoonlijke manier te leren gebruiken.
 • Het is een gelegenheid voor elkeen om zijn medische soevereiniteit terug te vinden en zo opnieuw kapitein te worden van zijn ziel en lichaam.

HoMSHaM, sensitieve homeopathie?

Deze opleiding is gecreëerd om de sensitieve homeopathie te leren gebruiken. Het doel is om ieders bewustzijn te verhogen en ieders innerlijke gevoeligheid, waardoor het natuurlijke proces van zelfgenezing gestimuleerd wordt, inherent aan elk organisme.

Module 1: Initiatie in HoMSHaM

Het Objectief:

 • Het aanbieden van een grondige theorie en de nodige praktijk om zich comfortabel te voelen bij het ontvangen en activeren van een remedie door zintuiglijke sensitiviteit.
 • Het ontwikkelen van een vertrouwen in de 7 levenden rijken (astrale, minerale, micro-organische, vegetale, dierlijke, menselijke en spirituele) om zich ermee te verbinden.
 • Het bewustzijn zo te kneden dat het kiezen van een remedie in het rijk, een getal, een gedynamiseerde verdunning makkelijk wordt en dit via zintuiglijke sensitiviteit.

Zo zal iedereen het hoofd kunnen bieden aan alledaagse pijntjes en de eerste zorgen kunnen toedienen waar hij zich ook bevindt of wat hij ook meemaakt. Het is een hulpmiddel om zich beter te voelen of om zich beter te kunnen aanpassen aan de stresserende en confronterende schommelingen in het dagelijkse leven.

Het spreekt voor zich dat het aangewezen is om bij ernstige en dringende situaties een arts te raadplegen.

Module 2: Decrypteren van de Remedie, het Getal, de Symbolische verdunning en dynamisatie (RNS = Remedie Nummer Symboliek)

 • Dankzij het decrypteren van de remedie ontdekt men de psychologische of psycho-affectieve blokkades, die iemand kunnen verhinderen te groeien.
 • Men leert te begrijpen hoe een remedie bijdraagt tot een genezing van oude wonden en bijdraagt tot een verandering van ziekmakende overtuigingen.
 • Dankzij de wijsheid van de remedie kan men een einde stellen aan beperkende gedragingen en zo de levensenergie bevrijden.
 • Men leert ervaren hoe de specifieke energie van een remedie de levensenergie wakker maakt.

Module 3: Gelijkenis tussen een ziekte en de genezing

 • Het begrijpen van de basisbegrippen van de pathogenese en de genezing.
 • Het ontdekken van de gelijkenis tussen de symboliek en de wijsheid van de ziekte en de soortgelijke remedie.
 • Het verzamelen van gegevens rond de biologische functie van de ziekte en van de remedie in de evolutie van het leven.
 • De rode draad vinden tussen het psychisch lijden (bewust of onbewust) en de uitdrukking in het lichaam.

Voor wie is HoMSHaM?

HoMSHaM is toegankelijk voor iedereen, waarbij voorkennis niet vereist is

Het is gericht op mensen, die een verlangen hebben om preventief te willen handelen en autonoom en verantwoordelijk te willen zijn voor hun gezondheid.
Ook ouders kunnen heel veel leren uit deze benadering.
Het laat professionelen toe om hun mogelijkheden te vergroten, hun kennis te verdiepen en onmiddellijk te reageren in geval van nood.

Getuigenissen

Morgan, mama: “Ik dacht dat ik dit niet zou kunnen. Maar nu help ik mijn kinderen als ze keelpijn hebben, nachtmerries of verdriet, of vallen met de fiets. Het is geweldig!”

Nicole, marketing manager: “Sinds ik HoMSHaM toepas, voel ik me eindelijk veilig. Ik weet hoe ik me kan helpen als ik geconfronteerd wordt met een onverwachte dagelijkse gebeurtenis.”

Didier, landschap architect: “HoMSHaM is een zeer concrete techniek, die me helpt in mijn professionele leven. Ik heb eindelijk natuurlijke oplossingen gevonden voor het verzorgen van de tuinen.”

Olivier, artiest: “HoMSHaM doet me aan een toespraak van Mandela denken: ‘Wat ons het meest bang maakt, is niet onze schaduw maar ons licht.’ Met elke remedie, die ik vind om creatief te leren zijn, ben ik steeds weer verbaasd over mijn mogelijkheden.”

Geert, osteopaat: “Het in de praktijk brengen van HoMSHaM, geeft me de mogelijkheid de impact op mijn eigen lichaam alsook op deze van mijn patiënten te voelen. Het is een revelatie.”

Carole, veearts: “Deze reis heeft me toegelaten de eenheid tussen geest en lichaam te voelen. Een gevoel van vrijheid in mezelf is wakker gemaakt en ik ben uit mijn machteloosheid gekropen.”

Nicolas, architect: “Mijn visie op een ziekte is veranderd. Ik weet nu hoe ik zelf kan deelnemen in mijn genezing en hoe ik kan veranderen om te evolueren.”

Agatha, homeopaat: “Het is een concrete benadering om de patiënt te begrijpen. Ik heb genoten van de doeltreffendheid van een decryptering van de ziekte en ‘de staat’ van iemand.”

| Download: logo pdf HoMSHaM in praktijk |

Komende data

Workshop

HoMSHaM®  – een co-creatie met We are the CHANGE

Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen

Animators

Eduard Van den Bogaert

Datum

11, 12, 13, 14 april 2024

Uren

Eerste dag: ontvangst om 9.00 uur, start om 9.30 - 18.00 uur
Andere dagen: 9.30 tot 18.00 uur
Laatste dag: 9.00 - 17.00 uur

Waar

Ter Gracht, Wittemolenstraat 152, 8560 Moorsele

Prijs

520€ indien betaald 10 dagen voor, 570€ na (incl. BTW).

Gelieve de betaling als volgt over te maken:

Account: SPRL Evidences
IBAN: BE39 7512 0749 0619
BIC: AXABBE22
Banque: AXA

Met de woorden "Homsham", uw naam en de datum van de activiteit.

De datum van reservering valideert het voorkeurstarief. Geen terugbetaling 5 dagen voor het seminar, behalve in het geval van een gecertificeerde ziekte, een familiebegrafenis of de mogelijkheid van uitstel om een GELDIGE reden.

Accommodatie

Een overnachting kan geboekt worden via www.tergracht.be

Catering

Ruime parking, gemakkelijk bereikbaar, picknick zelf te voorzien, kamers zelf te boeken, ook andere mogelijkheden in de buurt

Algeme info

Centeringpraktijk Siska Porte
Gsm: 0494.69.34.47
siska.flordelavida@gmail.com

GRAAG JULLIE INSCHRIJVING BEVESTIGEN VIA EMAIL: siska.flordelavida@gmail.com


Online registratie voor de workshop

Gelieve de onderstaande velden in te vullen (* [Verplicht]):

Vul indien mogelijk alle velden in, zodat we je aanvraag zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken.

Voer een naam in
Voer een adres in
Postcode invoeren
Voer een stad in
Een keuze maken
Een keuze maken
Voer een e-mail in
Voer een telefoonnummer in

Keuze*:

Een keuze maken

Op de hoogte blijven van andere data of locaties

Faire un choix

Opmerking over de bescherming van gegevens

In overeenstemming met de R.G.P.D.De site bewaart en verwerkt uw persoonlijke gegevens enkel met het oog op de verwerking van uw aanvraag tot inschrijving voor het seminarie over bio-medische decodering van ziekten.

Deze gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.

U wilt ook organiseren of elders aan deze workshop deelnemen?

Klik op deze link: Organiseren van activiteiten

Newsletter

Ik abonneer me op de nieuwsbrief: Nieuws, artikels & video's
Geef uw

Ontvangen: in het Nl
Ontvangen: in het Fr en het Nl