Weder-geboorteDe Weder-geboorte

De Weder-geboorte

Perinataliteit - Welzijn
 Een verjongingskuur voor ‘lichaam-ziel-geest’

Montegrotto - Padova - Italië – de Venitiaanse Dolce Vita

Geanimeerd door Dr. Eduard Van den Bogaert en Judith Van den Bogaert-Blondiau

Weder-geboorte

Een onderdompeling in het warme water van de Monts Lessini om je zo te openen naar een nieuwe levensperceptie.
Dit is een seminarie om in je grootsheid geboren te worden en zo je leven in te richten volgens jouw diepste ideaal.

 

 

Wat is perinataliteit?

Ons leven en ons lichaam hebben vorm gekregen in de atmosfeer van de baarmoeder van onze moeder. Elk van onze cellen is doordrenkt van gedachten en emoties. Gedachten en emoties gevoeld door onze moeder en hoe ze in relatie stond met zichzelf alsook gedachten en emoties van onze vader en zijn relatie tot zijn sociale, familiale en professionele omgeving.

Evenzo de manier waarop we geboren zijn en geleefd hebben binnen onze familie gedurende de eerste jaren conditioneren onze voorkeurswijze van hoe we ons via onze genen gaan uitdrukken alsook de organisatie van de connecties binnen onze hersenen.

Onze manier van waarnemen en reageren op de realiteit stamt voort uit deze perinatale context en zet de toon voor de gebeurtenissen die we onbewust aantrekken in ons leven.

Het is op deze manier dat er gelukkige (succes) en pijnlijke (drama’s, ongelukken, ziekten) scenario’s ontstaan in onze familiale, gevoelsmatige en professionele relaties.

Het is mogelijk om onze mentale, emotionele en gedragsschema’s te ontleden en ze zo meester te worden.

Door de talenten en de gaven die ons zijn overgedragen ‘in de goede zinte gebruiken kunnen we de doelen die ons nauw aan ons hart liggen realiseren.

Perinataliteit “een goddelijke gevoel”

Ze bevat de grote lijnen van ons fundamenteel levensplan en de betekenis van deze incarnatie.
Het experimenteren van de theorie via leuke en sacrale oefeningen in medicinaal water van 36°C (temperatuur van het vruchtwater) staat ons toe om in vreugde de scenario’s af te zwakken die ons beletten om het leven welk we verlangen te leven op sociaal, sentimenteel en professioneel vlak.

De theorie

Het decoderen van het perinatale programma om er zo meester over te worden.
Dankzij de biologie is ons een perfect programma overgedragen om ons te realiseren wat ons dierbaar is.

We helpen jullie om:

 • De geniale – logica van jouw perinatale programmatie te ontdekken
 • Leren om er bewust gebruik van te maken om jouw levensprojecten te realiseren
 • Het vinden van repetitieve emotionele en gedrag- schema’s
 • Het identificeren van jouw krachten en jouw zwakheden

De Praktijk
Het induceren van een nieuwe manier van waarnemen en reageren op levensgebeurtenissen.
De neurowetenschappers bevestigen steeds meer dat het mogelijk is om de gezondheid te bevorderen door de verbinding tussen het lichaam en de geest te stimuleren door aangename sensaties.
Met deze gedachten en met behulp van gecentreerde creatieve oefeningen ter bevordering van het welzijn binnen het kader van het warme thermenwater creëren we de condities voor een ideale zwangerschap.
In plaats van de onaangename sferen van de zwangerschap of de geboortetrauma’s te gaan opzoeken, openen we ons naar ervaringen die een gevoel van interne veiligheid, liefde en vertrouwen in ons leven wakker maken.

Het doel is om de kracht van de gevoelde emoties een indruk in onze cellen te laten maken om:

 • Nieuwe percepties van het leven in te leiden
 • Onze automatische manier van reageren op gebeurtenissen te veranderen
 • Zich te openen voor de overvloed van het leven en het durven anders te leven

De Thermen

Sinds de Romeinen, zijn er vele volkeren die de voordelen van de thermen op de gezondheid herkenden.
Om ‘lichaam-ziel-geest’ in harmonie te brengen is het logisch om zorg te dragen voor ons lichaam.

De voordelen van deze warme waterbronnen zijn:

 • De voordelige homeopathische effecten voelen van de mineralen op de perinatale trauma’s
 • Genieten van de weldadige kracht van het water: de pijnstillende en spierontspannende werking
 • Het activeren van de bloedsomloop, het lymfe systeem en de interne organen
 • Het onderzoeken van de vrije beweging in de gewichtloosheid van het water

Getuigenissen

Anna, Veearts: Ik had nood aan diepgang en comfort. Hier heb ik de twee ontdekt. Deze dagen van theorie en het warme water zijn een ware verjongingskuur.

Leo, informaticus: Ik vergezelde mijn vrouw met het idee om Venetië te bezoeken en ik ben geëindigd in de cursus. Dank je wel aan mijn vrouw en iedereen voor jullie ondersteuning. Ik heb mijn hart en mijn hoofd geopend. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

André, journalist: Het zijn vooral geen dagen waar we ons in onze vele problemen baden. Het is een unieke en levendige benadering om al datgene wat we beleefd hebben om te zetten naar een lichtgevende toekomst.

Guy, osteopaat: Ik heb een her-verbinding met mezelf en de ander beleefd. Ik heb de oorsprong van mijn pijnlijke scenario’s begrepen.

Carla, vroedvrouw: Mijn dochter zich zien openen en openbloeien, is het mooiste cadeau. Het is een grote rijkdom om samen onze talenten te ontdekken en deze bij elkaar te herkennen.

Laura, gemeentesecretaresse: De theorie en de praktijk in het warme water hebben me toegelaten om mijn trauma’s in zachtheid los te laten. Ik durf met mijn hoofd onder water en ik durf in het diepe te gaan. Eduard en Judith hebben de capaciteit om ons te helpen onze grenzen te overschrijden in respect en zachtheid.

Caroline, advocate: Ik heb mijn man en mijn kinderen herontdekt. De spelletjes in het zwembad hebben onze relaties verandert: meer liefde, vertrouwen en eenheid.

Voor wie?

Voor iedereen met het verlangen om:

 • Zijn volledige potentieel te ontwikkelen
 • Zijn talenten te ontdekken
 • Zijn levenskeuzes te heroveren door een einde te stellen aan repetitieve scenario’s op sentimenteel, familiaal en professioneel vlak.
 • Zin om zwanger te worden en zo te vermijden om je eigen trauma’s door te geven.
 • Zijn relatie met zijn kinderen te verbeteren
 • Zijn kinderen te helpen hun potentieel te ontwikkelen en ze beter te begrijpen.

Het Sacrale Water van Montegrotto

Het kostbare en unieke karakter van het water van de thermische baden van Montegrotto ontstaat door de lange reis, die het aflegt. Het sacrale water is afkomstig van de baden gelegen bij de Monts Lessini in de Voor-Alpen en stroomt vanaf die plek doorheen de kalkachtige ondergrond tot een diepte van 3000 meter.

Het behoudt een hoge temperatuur en door de hoge druk van de gesteenten, verrijkt het zich met mineralen. Het legt een weg af van ongeveer 80 kilometer gedurende een periode van 25 tot 30 jaar, alvorens met een temperatuur van 87°C te ontspruiten in de vestiging van de Olympia Thermen.

Femme sous une cascade  Main sous l'eau

De weder-geboorte als een verzorging van het lichaam, de geest en de ziel.

Verjongende waterkuren en -massages:

Het warme sacrale water van de baden, geschonken door moederaarde, zal jou omwikkelen als twee zachte, liefdevolle armen, die je misschien als kind gemist hebt. Als een veilige haven zal het water van 36.5°C jou doen dobberen in de herinneringen van jouw baarmoederlijke omgeving en jou bevrijden van mogelijke opgelopen leegtes en gemis van onvoorwaardelijke verwelkoming in het moederlijke nest.
Baden kan voor en na het seminarie of tijdens de middagpauze.

Verjongingskuur:

Een goede gezondheid begint bij de verzorging van de voeten. Je kan blootsvoets wandelen langs kiezelpaden om je dan te laten onderdompelen in verschillende baden met verschillende temperaturen, gaande van koud naar zeer warm.

Grot van de Jeugd:

Je kan tevens, naast de traditionele baden, genieten van een complementaire, therapeutische behandeling, door een bezoek aan de grot. De grot activeert de bloedcirculatie en tonifieert en ontgift het gehele lichamelijke organisme. Bij stress, overgewicht en metabole ziekten, zoals jicht en hypercholesterolemie, is deze aanpak ten zeerste aanbevolen. Deze bewuste beleving gebeurt steeds onder toezicht van een opgeleide coach.
Let wel : deze sessies zijn niet inbegrepen in het seminarie. Ze zijn geheel vrijblijvend en kunnen het weder-geboorte-proces nog meer verdiepen.

Verademing kuur:

Door de rijke samenstelling van het water van de thermen worden de slijmvliezen van jouw ademhalingsstelsel grondig gereinigd. Het gaat om een reiniging van de pharynx, de larynx, de bronchiën en de neusholten. Deze reinigingskuur is ook aanbevolen bij kinderen en mensen met aandoeningen van de luchtwegen.
Ook deze behandeling wordt begeleid door een coach, met het oog op het loslaten van stress, ontstaan voor of tijdens de perinatale fase. Ook ingrijpende gebeurtenissen uit jouw stamboom kunnen hiermee verlicht worden.

Modderkuren:

Deze modder- of fangotherapie is uitermate aangewezen bij de behandeling en de preventie van artrose, osteoporose en reuma.

Het rijpingsproces van de modder gebeurt in speciale baden, gedurende ongeveer 6 maanden. In deze periode is de modder steeds in contact met het warme water van de thermen, die stroomt bij een temperatuur van 60°C.

Door de uitzonderlijke unieke structuur van de modder, heeft ze sterke therapeutische eigenschappen.

Een begeleidende coaching om osteo-articulaire ziekten te voorkomen of te genezen, gaat steeds gepaard met een aanpak van jouw minderwaardigheidsgevoel door in een diepe verbinding met jezelf te komen.
In het Hotel Olympia kan je ook genieten van een waaier aan schoonheid- en welzijnsverzorgingen, die je terplekke of op de website van het hotel kan raadplegen en reserveren.
De website:  http://www.hoteltermeolimpia.com/fr/

Main eau pétales de fleur

Data en kostprijs van het seminarie

Plaats-Datum-Prijs

Activiteit

Weder geboorte

Toegankelijkheid

Voor Iedereen toegankelijk

Animators

Eduard & Judith Van den Bogaert

Wanneer

Van 29 tot 31 Juli 2017

Goeiedag,

Het spijt ons te moeten melden dat dit prachtige seminarie niet zal kunnen doorgaan.
Ondanks de heroproep en het verlengen van de uiterste datum van inschrijving, bleef het aantal deelnemers beperkt tot 4.
We zien ons dus verplicht dit seminarie te annuleren.
De reeds overgemaakte inschrijvingsgelden zullen natuurlijk worden terug gestort.

Van harte,

Uren

Het seminarie begint op 29 juli om 9u30 stipt. (verwelkoming om 9u) en eindigt op 31 Juli om 18u

Plaats

Hotel Olympia****
http://www.hoteltermeolimpia.com/fr/
Montegrotto - Padova - Italië – Venitiaanse Dolce Vita

Het verblijf is rechtstreeks te regelenen met het Hotel.
Neem contact op op het nummer +39 (0)49 793 499 of via mail : info@hoteltermeolimpia.com of het privé-nummer van Sonia(in Italië) : +39 33.95.25.56.59

Montegrotto is te bereiken :

Per auto :

-Autostrade A4 (MI-PD-VE-TS)
-Autostrade A13(BO-PD)

Per trein :

Vanuit elk Italiaans treinstation neem een trein richting Padova (Padoue).
Bij aankomst kan je een taxi of een busticket ‘urbano’ kopen (kost 2.60 euro)

Per vliegtuig :

Luchthaven Marco Polo in Venetië op 50km
Luchthaven A.Canova de Trévise op 60km

Bij aankomst in de luchthaven is er de mogelijkheid om een taxi te nemen of op reservatie biedt het hotel Olympia een minibus aan.

Kostprijs Seminarie

Met korting voor 1st april 2016 : 415 € btw incl.
Na 1st april 2016 : 500 € btw incl

Een speciale korting van 50 € op de som van het seminarie wordt gegeven per deelnemend koppel, familielid of hartsvrienden, die het verlangen hebben samen mee te evolueren in hun proces.

Prijs begeleidende volwassene in het zwembad : 50 € per dag per volwassene die enkel wil aansluiten bij de zwembad activiteiten

De sessies in het zwembad:

- worden gratis aangeboden aan kinderen, die verlangen om mee te doen en die de theoretische lessen niet volgen.
- gratis voor kinderen tussen 0 en 3 jaar, 50% korting van 3 tot 6 jaar en 25% van 7 tot 12 jaar
-de personen die logeren in het hotel hebben gratis toegang tot het zwembad. (anders + 15 euro)

Rekening : SPRL Evidences
IBAN : BE39 7512 0749 0619
BIC : AXABBE22
Bank : AXA
Met vermelding "Weder geboorte" en uw naam

Geen enkele reservatie is geldig zonder betaling van een voorschot van 150 € en zal ook niet teruggestort worden bij annulatie na 19 juli 2016 (terugbetaling enkel bij hospitalisatie of overlijden).

Tarief pension / halfpension

Halfpension 74 €, volpension 82 €.

De prijs van het logement hangt af van de duur van jouw verblijf.

Opmerking: er dient geen supplement betaald te worden voor een individuele kamer

Ter Info halfpension bevat:

- De kamer
- een afwisselend ontbijt (fruit, viennoiseries, kazen, charcuterie, …)

het avondmaal (voorgerecht, hoofdschotel en dessert)

Onbeperkte toegang tot de thermen, badjassen en een ademhaling verzorging.

Opmerking: De maaltijden zijn rijkelijk. Voorzie een budget voor een middagmaal (pizza, sandwich vanaf 5 euro)

Je kan van de voorkeurstarieven genieten voor jezelf en zij, die jou vergezellen, ook indien je een paar dagen eerder komt of langer blijft.

Info

Evidences :
Tel : +32 (0) 2 374 77 70 (maand. : 14h - 17h / woens. : 10h - 17h30 / vrij. : 9h - 13h)

Email : secretariat@evidences.be

Voor de familie

Naast de ludieke en relaxerende activiteiten in het warme zwembad en de enorme bonzaï-tuin, bestaat er ook de mogelijkheid om fietstochten en paardentochten te maken in de aanpalende natuurreservaten. Ook een bezoek aan de oogverblindende mooie steden zoals Padova of Venetië met biënnale van hedendaagse kunst is een aanrader.
http://www.hoteltermeolimpia.com/fr/

Aanvullende informatie

Tel : +32 (0) 2 374 77 70 ( Maandag : 14 u - 17 u / Woensdag : 10 u - 17 u 30 / Vrijdag : 09 u - 13 u )

Email : secretariat@evidences.be

Online registratie voor de workshop

Gelieve de onderstaande velden in te vullen ( * [Verplicht] ) :

 

Naam *

 

Voornaam

 

Adres

 

Postcode / Stad

 
 

U bent ? *

 

E-mail *

 

Telefoonnummer

 

Keuze *

 

Aantal personen *

 

Uw bericht :

 

 

 

 

   

 

Na registratie, wordt u gecontacteerd via e-mail

Opmerking over de bescherming van gegevens

Evidences wenst uw persoonlijke levenssfeer alsook die van ieder ander bezoeker te beschermen en doet dit door de wettelijke bepalingen en andere inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer na te leven. Wij behandelen deze gegevens met de grootste discretie uit respect voor je persoonlijke levenssfeer en sturen ze niet door aan derden (wet van 8 december 1992 en 11 december 1998).

U wilt ook organiseren of elders aan deze workshop deelnemen ?

Klik op deze link : Organiseren van activiteiten

 

| Contact Evidences : Contact Evidences |